Umbraco - Content Management System

Gebruiksvriendelijk beheer van uw KMO website


Umbraco is een open-source content management systeem (CMS) platform voor het publiceren van content op het World Wide Web. Het is geschreven in C# en geïmplementeerd op een op Microsoft gebaseerde infrastructuur.

Umbraco is bedoeld om zo eenvoudig mogelijk te zijn en u tegelijkertijd de vrijheid te geven om de websites, apps of andere oplossingen precies te bouwen zoals u dat wilt. De flexibiliteit komt tot uiting in zowel de manier waarop u ervoor kiest om uw projecten op te zetten en te structureren, maar ook in de eindeloze manieren waarop u ervoor kiest om het uit te breiden. Het is helemaal aan jou - en wie het beste weet wat je nodig hebt!

Zo headless als je nodig hebt - het knoeit niet met je html/css/javascript

"Beoordeel een boek niet op zijn omslag", zeggen wijze mensen - maar beoordeel een CMS beslist op de omslag die het mogelijk maakt. Met Umbraco vind je eindelijk een CMS waarmee je elke gewenste frontend-code kunt gebruiken en die niet knoeit met je prachtig vormgegeven code. Sjablonen in Umbraco begint met je opmaak - inclusief hoe je je css en javascript leuk vindt - niet met het proberen om de opmaak gemaakt door het CMS te skinnen. Dit is de reden waarom zoveel frontends dol zijn op Umbraco.

Echte levering via meerdere kanalen - Beheer op één plek, lever overal.

Umbraco is een flexibel en open systeem dat jou en je ontwikkelaars volledige controle geeft over data, output en levering. Dit betekent dat u Umbraco kunt gebruiken om alles aan te sturen, van responsieve websites en mobiele apps tot Digital Signage en IOT-apparaten.

Snellere time-to-market en volledige ondersteuning voor agile processen

Umbraco is ontworpen om in alle stromen van uw team te passen - zowel uw ontwikkelaars als uw redacteuren. Op deze manier is het veel sneller om een ​​project live te krijgen in vergelijking met alternatieve systemen. Umbraco ondersteunt de agile processen van moderne digitale projecten waarbij het belangrijk is dat redacteuren altijd en overal kunnen publiceren zonder zich zorgen te hoeven maken over "Content Freeze", en we hebben er ook voor gezorgd dat ontwikkelaars voortdurend nieuwe functies en bugfixes kunnen implementeren.Meersstraat 4W2
B-9160 Lokeren
België
info@newlink.eu
TEL +32 (0)494 264 247
BTW BE-0878.407.452
Kostelecká 820/65
CZ-19600 Praha 9
Tsjechië
info@newlink.eu
TEL +420 266 312 022
BTW CZ-25607847