Citymarketing - soon to be deleted -

Hier en dichtbij

Deze citymarketing oplossing bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Website
  • Native APP’s (iOS, Android)
  • Narrowcasting

Voor handelaars en horeca

Dit project gebruikt het qp citymarketing platform om marketingdiensten te leveren. De handelaars beheren hun informatie over hun zaak, de openingsuren, promoties. De commerciele informatie wordt verrijkt me allerlei informatie betreffende de gemeenten/steden: evenementen, cultuur, praktische informatie. Al plaatsgebonden informatie wordt ook getoond op een kaart. Klassieke tekst en afbeeldingen kunnen nog verder worden verrijkt door multimedia.

Voor toerisme

Hetzelfde platform wordt ook gebruikt voor toeristische doeleinden. Wandel- en fietsroutes worden gevisualiseerd eventueel aangevuld met multimedia. De toeristische informatie van de verschillende steden en gemeenten worden beheerd door de toeristische diensten zodat wandelaars die gemeenteoverstijgende routes volgen toch overal de meest rijke en correcte informatie betreffende toerisme te zien krijgen.

Voor bedrijvenparken

Projecten met dit platform vor bedrijvenparken hebben een volledig verschillend doelpubliek. De gebruikers zijn hier medewerkers en bedrijfsleiders en eventueel ook burgers indien het project geintegreerd wordt in omliggende woonwijken.  Het platform biedt naast informatieve diensten ook samenwerkings-, bestel- and andere diensten aangepast aan een omgeving voor bedrijvenparken.

Voor de steden of gemeenten

Steden kunnen deze oplossing min of meer integreren in hun informatie- en dienstverlening naar burgers en bedrijven. Gecombineerd met de overige informatie en diensten voor handelaars, Horeca, toerisme en bedrijvenparken vormt het een uniek uniform platform.


city-marketing


Wenst U meer informatie?


E-mail *
Onderwerp *
Bericht *


Meersstraat 4W2
B-9160 Lokeren
België
info@newlink.eu
TEL +32 (0)494 264 247
BTW BE-0878.407.452
Kostelecká 820/65
CZ-19600 Praha 9
Tsjechië
info@newlink.eu
TEL +420 266 312 022
BTW CZ-25607847