Platform voor leadgeneratie

Hoe kan ik gekwalificeerde leads krijgen voor mijn bedrijf?

Hoe?


Uw bedrijf biedt specifieke diensten of producten in een kennisgebied (legaal, verzekeringen,...). Er zijn 1 of meerder mensen gespecialiseerd in bepaalde deelaspecten van de diensten of producten die U aanbiedt. Uw specialisten kennen het best het product/dienst en zijn dan ook het best geplaatst om de inhoud te beheren. Ook zijn zij het best geplaatst om specifieke vragen te beantwoorden.

Uw potentiele klanten gaan op zoek naar de producten en diensten die U aanbiedt via zoekmachines. Indien uw website inhoud goed is en de SEO goed wordt uitgevoerd dan krijgt uw website bezoekers. Deze geinteresseerden krijgen algemene informatie over een dit bepaalde onderwerp. Indien de bezoeker echter meer specifieke of diepere informatie wenst kan hij dit heel gemakkelijk vragen via een eenvoudig formulier. De toegangsdrempel wordt doelbewust heel laag gehouden zodat hij niet afhaakt tijdens deze faze.

Eventuele vragen van deze bezoekers komen onmiddellijk terecht bij de verantwoordelijke auteur van de inhoud via een dashboard zodat deze heel snel kan reageren.

De vragen en antwoorden worden gestructureerd in een soort "dossier" zodat vraag en antwoorden bij elkaar blijven. Indien de vraag extra werk vereist kan de productspecialist een betaallink doorgeven. Bij betaling zal de specialist dit in zijn takenoverzicht te zien krijgen zodat hij onmiddellijk en gestructureerd naar eigen inzichten zijn taken kan afwerken. Dit resulteert in een goede en efficiente dienstverlening.Meersstraat 4W2
B-9160 Lokeren
België
info@newlink.eu
TEL +32 (0)494 264 247
BTW BE-0878.407.452
Kostelecká 820/65
CZ-19600 Praha 9
Tsjechië
info@newlink.eu
TEL +420 266 312 022
BTW CZ-25607847